Για την πραγματοποίηση ενός αγώνα χρειάζεται η συμμετοχή των αγωνιζομένων, των Στελεχών και των θεατών. Εάν δεν είστε αγωνιζόμενος αλλά σας ενδιαφέρουν οι αγώνες αυτοκινήτων και θέλετε να μετέχετε σε αυτούς όχι σαν θεατές, δηλώστε μας το ενδιαφέρον σας και εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο, απλά και χωρίς κανένα κόστος.

 

ΣΤΕΛΕΧΗ Αγώνων όπου απαιτείται Πτυχίο από την Επιτροπή Εκπαίδευσης της ΕΘΕΑ:

  • Παρατηρητής,
  • Αγωνοδίκης,
  • Αλυτάρχης,
  • Τεχνικός Έφορος,
  • Κριτής Χρονομέτρης

Συμπληρώνετε απλά την αίτηση σας προς την ΕΘΕΑ, ή επικοινωνείτε μέσω μιας Λέσχης και σας ενημερώνουν για την ύλη που θα διαβάσετε και την ημερομηνία των εξετάσεων. Αν παρόλα αυτά διστάζετε γιατί δεν έχετε την εμπειρία των αγώνων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΣΜΑΚ και να δηλώσετε ότι θέλετε να βοηθήσετε στην επόμενη διοργάνωση του.

Έτσι θα αποκτήσετε την λεγόμενη πρακτική εξάσκηση, θα γνωρίσετε τον χώρο, τους ανθρώπους και την δομή των αγώνων. Αργότερα η αίτηση σας θα θεωρείται απλά τυπική διαδικασία. Σε έναν αγώνα είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και χρήσιμοι. Ίσως είναι και ένα από τα μοναδικά αθλήματα που απασχολούν τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας