Φίλοι θεατές,

Για να παρακολουθήσετε με ασφάλεια και όσο γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία τον αγώνα, αλλά και για να βοηθήσετε την οργάνωση σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά τα παρακάτω.

  

  1. Προμηθευτείτε και μελετήστε το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα. Σ' αυτό υπάρχουν αναλυτικά όλες οι επιτρεπόμενες προσβάσεις και τα προτεινόμενα σημεία για να τον παρακολουθήσετε με ασφάλεια.

  2. Οι ειδικές διαδρομές θα κλείσουν 1½ ώρα πριν το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο. Μην επιχειρήσετε να μετακινηθείτε σε καμία περίπτωση μετά τη 1½ ώρα. Υπάρχουν πλοηγά αυτοκίνητα της οργάνωσης που κινούνται στις ειδικές διαδρομές.

  3. Μην σταθμεύετε στις ειδικές διαδρομές στις άκρες του δρόμου. Είναι πολύ σοβαρός λόγος ακύρωσης της ειδικής διαδρομής. Φροντίστε ακόμα να σταθμεύετε ασφαλώς έξω από τη διαδρομή του αγώνα, ακόμη κι αν είναι απλή. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ο κίνδυνος να μην φτάσουν ποτέ τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στα κοντρόλ των ειδικών διαδρομών.

  4. Σε καμία περίπτωση μην κλείνετε τις πιθανές διαφυγές των ασθενοφόρων. Ακόμα και αυτό ελέγχεται και μπορεί να αποτελέσει λόγο ακύρωσης μιας ειδικής διαδρομής.

  5. Μη στέκεστε σε επικίνδυνα σημεία και συνεργαστείτε με τους ανθρώπους της Οργάνωσης και την Αστυνομία.

  6. Φροντίστε να έχετε εξοπλιστεί κατάλληλα για οποιεσδήποτε δύσκολες συνθήκες (ήλιο, βροχή, σκόνη, δίψα, τσίμπημα εντόμων κ.ά.).

  7. Προγραμματείστε τον χρόνο σας κατάλληλα και κινηθείτε με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, αποφεύγοντας μετακινήσεις στις αρτηρίες που συνδέουν ειδικές διαδρομές τους αγώνα. Προτιμήστε την παρακολούθηση της ίδιας ειδικής διαδρομής δύο φορές έστω και από διαφορετικό σημείο ή δείτε μία ειδική διαδρομή λιγότερη παρά να κινδυνέψετε εσείς ή ο ίδιος ο αγώνας μας.

  8. Τέλος, κάτι εξίσου σημαντικό: σεβαστείτε την όμορφη ελληνική φύση. Μην ανάψετε για κανένα λόγο φωτιά και πάρτε μαζί σας φεύγοντας από την ειδική διαδρομή, μια σακούλα με τα σκουπίδια σας. Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε τον πολιτισμό μας.
Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας