Ο χορός του Σ.Μ.Α.Κ

Ο χορός του Σ.Μ.Α.Κ. με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2005 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του πάρκου Αγ. Δημητρίου Κοζάνης. Εκτός από τα μέλη και τις συνοδείες τους, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Δήμαρχος Βελβενδού κ. Μανώλης Στεργίου, όπου και λαμβάνει μέρος το ράλλυ σπριντ ΣΜΑΚ, η κυρία Μπομπόναρη ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κοζάνης και της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού Κοζάνης καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με ειδικές ανάγκες, κ. Χρήστος Μητσιάκος όπου και υπάρχει συνεργασία στη διοργάνωση ετήσιας εκδήλωσης αφιερωμένης στα παιδιά.

   

H βράβευση

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η βράβευση του νεαρού πληρώματος των Γκάλφα και Παφίλη για τη διάκριση σε Πανελλήνιο Επίπεδο που πέτυχαν στο Κύπελλο Ασφάλτου.

Την κοπή της πίτας έκανε ο Πρόεδρος του Σ.Μ.Α.Κ. κ. Λίτσιος Δημήτριος παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ τη μουσική της βραδιάς επιμελήθηκε το σχήμα "Κοζανίτικο Τακίμι" για ακόμη μια χρονιά κρατώντας το κέφι και το χορό για όλη τη βραδιά.

Το Δ.Σ. του Σ.Μ.Α.Κ. υπενθυμίζει

Το Δ.Σ. του Σ.Μ.Α.Κ. υπενθυμίζει ότι τα γραφεία στην οδό Βεροίας 16 κοντά στην Πυροσβεστική είναι ανοικτά κάθε Πέμπτη από τις 9μμ, ώστε να προσέρχονται οι φίλοι του αυτοκινήτου που επιθυμούν να γνωρίσουν το Σύλλογο και τις δραστηριότητές του.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας