Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα να μην μετάσχουμε στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος λόγω του μεγάλου αριθμού αγώνων.

Ο στόχος και ο ρόλος του συλλόγου στα 38 χρόνια ύπαρξης του είναι η διάδοση του αθλήματος και όχι η ευτελής προβολή του. Θεωρούμε τους 7 αγώνες του κυπέλλου Βορείου Ελλάδος πολλούς σε σχέση με τον αριθμό αγωνιζομένων που έχουμε και τη δυσχερή οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζει η χώρα και ο χώρος μας γενικότερα. Σε όλη την αγωνιστική πορεία του Συλλόγου προσπαθήσαμε να οργανώνουμε αγώνες με στόχο την ασφάλεια και τη σωστή προβολή των αγωνιζομένων πρώτιστα και μετά την προβολή του Συλλόγου.

Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα προβούμε στην οργάνωση της 5ης Ανάβασης Καστανιάς Κυπέλλου Βορείου Ελλάδας βοηθώντας την καλύτερη διεξαγωγή του κυπέλλου.

Ευχαριστούμε την ΟΜΑΕ, τους αγωνιζόμενους, τις τοπικές αρχές και τους πάρα πολλούς θεατές μας όπως και όλους όσους μας στήριξαν οικονομικά να οργανώσουμε όλους αυτούς τους αγώνες των τελευταίων χρόνων. Θα επανέλθουμε με το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2020.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας