Σε λιγότερο από μια εβδομάδα έχουμε αγώνα στην Καστανιά και το πρόγραμμα σήμερα είχε τον καθαρισμό της διαδρομής. Έγινε καθαρισμός των ρείθρων από πέτρες και χώματα καθώς και κοπή των κλαδιών που εμπόδιζαν την ορατότητα.
Η ομάδα... καθαριότητας απόλαυσε μια ακόμη ηλιόλουστη μέρα στην Καστανιά ενώ είδαμε και αρκετούς οδηγούς που θα συμμετέχουν να κάνουν αναγνωρίσεις της διαδρομής.
Ευχαριστούμε την Νίτσας Χωματουργικά Κοζάνη που ανέλαβε τις χωματουργικές εργασίες σήμερα και φυσικά τα μέλη που εργάστηκαν.
Με τις συμμετοχές να έχουν φτάσει στις 50 και τον καιρό να συνεχίζει ηλιόλουστος μέχρι και τις μέρες του αγώνα, δίνουμε ένα μεγάλο ραντεβού για τις 21 Οκτωβρίου στον Πολύμυλο Κοζάνης για μια δυνατή Ανάβαση Καστανιάς.

Καθαρισμός διαδρομής Καθαρισμός διαδρομής Καθαρισμός διαδρομής Καθαρισμός διαδρομής Καθαρισμός διαδρομής Καθαρισμός διαδρομής Καθαρισμός διαδρομής Καθαρισμός διαδρομής Καθαρισμός διαδρομής Καθαρισμός διαδρομής

 

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας