Το συνεργείο της ημέραςΕνδεικτικές πινακίδες από απόσταση
13 μέτρα φάρδος στροφής στο Κ11

Η 2η Ανάβαση Καστανιάς θα γίνει στις 2-3 Ιουλίου 2016. Θα είναι ο πέμπτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων φέρνοντας τους πρωταγωνιστές του αθλήματος στη Μακεδονία.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για μια άψογη διοργάνωση. Πριν λίγες μέρες έγινε επιθεώρηση της διαδρομής που βρέθηκε σε άψογη κατάσταση. Οι καινούργιες μπαριέρες που τοποθέτησε η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης το 2015 δεν έχουν το παραμικρό σημάδι και η ομάδα του ΣΜΑΚ αρκέστηκε στη μελέτη των πινακίδων που θα χρησιμοποιήσουμε τις ημέρες του αγώνα για τη σηματοδότηση των Κ αλλά και ορισμένα 50αρια πριν από τις στροφές! ώστε οι αθλητές να μπορούν να βελτιώσουν τα φρένα τους.

Σε μια ενδεικτική μέτρηση, το φάρδος της Κ11 το μετρήσαμε στα 13 μέτρα! Η Ανάβαση Καστανιάς είνα μια πολύ γρήγορη διαδρομή αφού οι νικητές του 2015 είχαν μέση ωριαία ταχύτητα στα 108 χλμ/ώρα!  και αυτό ελπίζουμε φέτος γίνει ακόμα καλύτερο.

Φέτος ο αγώνας θα μεταδωθεί με ζωντανή εικόνα μέσω του ΣΟΑΑΒΕ Radio ώστε να έχετε άμεση ενημέρωση σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε.

Δείτε όλες τις ενημερώσεις στην αποκλειστική ιστοσελίδα του αγώνα - kastaniahillclimb.gr 

Και στο Facebook.com/kastaniahillclimb

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας