Νέα και ανακοινώσεις

Kατόπιν εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης την 31 Οκτωβρίου 2022, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διαμορφώνεται ως εξής:
Πρόεδρος: ΛΙΤΣΙΟΣ Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ Αναστάσιος
Γενικός Γραμματέας: ΡΟΔΙΤΗ Μαριάννα
Ταμίας: ΒΟΥΚΑ Βασιλική
Υπεύθυνος Υλικού: ΖΥΜΠΑΣ Γεώργιος
Μέλη: ΖΙΑΜΠΑΣ Κωνσταντίνος, ΛΙΤΣΙΟΥ Μαρίνα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση και διενέργεια Εκλογών τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ.) στην Κοζάνη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι:
- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
- Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικής Επιτροπής.
- Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

Η διάρκεια των εκλογών θα είναι από τις 19:00 εώς 21:00.

Κατά τη διάρκεια των Eκλογών θα γίνονται εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών. Δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Νέου Αθλητικού Νόμου.

Σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 2/10/2022 οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο ΔΣ μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και την Πέμπτη 25/10/2022.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στο καφέ «4 Coffee» στην Κοζάνη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι:
- Απολογισμός Δ.Σ.
- Συζήτηση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος μελών για υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές για νέο ΔΣ και επιτροπές του Σωματείου.

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ θα γίνονται εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, που προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2021, συνεδρίασε και ομόφωνα συγκροτήθηκε σε Σώμα το βράδυ της Δευτέρας 31/5.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Δημήτριος Μιχελακάκης
Α' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μεσημέρης
Β' Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Μανώλης
Γενικός Γραμματέας: Αναστάσιος Καρκάνης
Ταμίας: Γεώργιος Τζήκας
Μέλη: Φωτεινή Ψαρράκου, Χριστόδουλος Πενταράς, Ευαγγελία Πλουμή, Ιάκωβος Διακουμάκης, Απόστολος Πάλλας, Αντώνιος Σταφυλοπάτης.

Το Δ.Σ. πρότεινε ομόφωνα ως Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνων την κα Φωτεινή Ψαρράκου και Αναπληρωτή Πρόεδρο τον κ. Στράτη Χατζηπαναγιώτου, οι οποίοι απεδέχθησαν την πρόταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επίσης ομόφωνα πρότεινε την κα Ανίτα Πασαλή ως εκπρόσωπο της ΟΜΑΕ στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) - πρόταση που επίσης έγινε δεκτή από την κα Πασαλή.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας