Νέα και ανακοινώσεις

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης στις 07/09/2020 πραγματοποίησε στα γραφεία του συλλόγου γενική συνέλευση με θέματα τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό του 2020, καθώς και για τα πλάνα του συλλόγου για το 2021. Επίσης αποφασίστηκε ημερομηνία για την εκλογή του νέου Δ.Σ. στις 20/09/2020.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου στην προγραμματισμένη ημερομηνία και σε πολύ καλό κλίμα. Λόγω του νέου Αθλητικού Νόμου η διαδικασία έγινε με την παρουσία της Δικαστικής Αντιπροσώπου Αναστασίας Φεσατίδου, Δικηγόρου Κοζάνης. Δικαίωμα ψήφου είχαν 36 ταμειακώς ενήμερα μέλη και ψήφισαν οι 23.

Οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν συνεδρίασαν και συγκρότησαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Μ.Α.Κ. ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΒΛΑΜΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΖΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΙΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ : ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΟΚΚΑ ΙΩΑΝΝΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει ότι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου για το νέο Δ.Σ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Αντιπρόεδρο κ. Τζολιδη Γεώργιο στο 6942264063.

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει ότι την Δευτέρα στις 07/09/20 και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί η ετήσια γενική συνέλευση στα γραφεία μας με θέματα :
1) Οικονομικός απολογισμός του 2020
2) Εκλογές για την δημιουργία Δ.Σ.
3) Δήλωση αγώνων 2021.

Την πίτα του έκοψε, το απόγευμα της Κυριακής 19/1, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης. Ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν για τις πολλές δράσεις που σχεδιάζουν και για το 2020, ανάμεσα σ’ αυτές και τη διοργάνωση μιας έκθεσης αυτοκινήτων μέσα στην πόλη της Κοζάνης.

Η εκδήλωση έγινε στο φιλόξενο 4coffee cafe και μαζεύτηκε μια μεγάλη παρέα από μέλη και αθλητές του Συλλόγου. Το φλουρί στη βασιλόπιτα είχε δώρο ένα συστηματικό πλύσιμο αυτοκινήτου προσφορά του iΒο car wash στο Δρέπανο Κοζάνης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν τιμητικές απονομές στους μεγάλους χορηγούς του αγώνα Gymkhana και Δεξιοτεχνία που διοργανώθηκε πέρυσι στον Κασλά. Φέτος αυτή η διοργάνωση θα γίνει στις 26 Απριλίου 2020 και πάλι στον ίδιο χώρο. 

   

Ευχαριστούμε το kozan.gr για την κάλυψη της εκδήλωσης  

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας