Από τις δοκιμές στην πίστα των ΣερρώνΟ Έλληνας Καρακούλας Γιώργος κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο πολύ ανταγωνιστικό και φημισμένο γερμανικό πρωτάθλημα Porsche Sports Cup και πιο συγκεκριμένα στον 3ο γύρο του πρωταθλήματος στις 21-22 Ιουλίου 2018 στην πίστα του Nurburgring GP.

Ο Γιώργος, αθλητής του ΣΜΑΚ και με καταγωγή απο την Κοζάνη, θα βρεθεί εκεί σαν rookie στην κατηγορία GT-4 με το Cayman Clubsport, με το οποίο τον είδαμε να κάνει δοκιμές στην πίστα των Σερρών.
Το αυτοκίνητο έχει συνολικό βάρος 1250 κιλά και χρησιμοποιεί κινητήρα 3.800 κυβικών με δύναμη 385 ίππων.

Το GT4 CS με το οποίο συμμετέχει ο Γίωργος στο Porsche CupΗ ομάδα με την οποία ο Γιώργος θα αγωνιστεί, είναι η γνωστή σε εμάς πλέον Schutz Motorsport με πολλά χρόνια εμπειρίας σε μεγάλους θεσμούς όπως αυτούς του ADAC GT MASTERS.
Η ομάδα έχει ένα πολύ δυνατό πλήρωμα οδηγών στο οποίο πλέον έχει προστεθεί και ο Έλληνας πιλότος, έχοντας έτσι την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί επάξια να σταθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο!

Ο Γιώργος δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και το πως έχει φτάσει σε αυτό το κομβικό σημείο και θελει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τον στηρίζουν. Καθώς λοιπόν δεν έχουμε δυστυχώς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε παρόμοιους αγώνες στην Ελλάδα, ο Γιώργος θα χορηγήσει μέσω του ΣΜΑΚ με πάσα εισόδου για τον αγώνα στις 21-22 Ιουλίου στο Nurburgring, σε όλους τους φίλαθλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην θρυλική αυτή πίστα και να απολαύσουν τις μάχες ανάμεσα σε GT αυτοκίνητα!

Ευχόμαστε στον Γιώργο Καλή Επιτυχία και ελπίζουμε να βρεθούμε εκεί κοντά του σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της καριέρας του, την πρώτη συμμετοχή σε επίσημο αγώνα της Porsche στις 21 και 22 Iουλίου!

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας