ΚαρακούλαςΟ Έλληνας πρωταθλητής των Καρτ βρίσκεται αυτή την στιγμή στο επόμενο βήμα της καριέρας του και ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία του η οποία είναι να γίνει ένας καταξιωμένος επαγγελματίας οδηγός αγώνων. Αυτή την φορά μας έδειξε τις ικανότητες του μέσα σε ελληνικό έδαφος και πιο συγκεκριμένα στο γνωστό αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών όπου συμμετείχε στο Overdrive lap battle, ένα διήμερο Time attack το οποίο οργανώνεται κάθε χρόνο από την Overdrive της Βουλγαρίας και φιλοξενεί πάνω από 30 συμμετοχές εκ των οποίων οι 20 είναι συμμετοχές με Supercars.

Ο Γιώργος και η ομάδα του (GK Motorsport) βρισκόταν εκεί για να προσκαλέσει τους Έλληνες φίλαθλους του αθλήματος να τον γνωρίσουν από κοντά και εκτός αυτού, να τους προσφέρει και μια γρήγορη βόλτα στην θέση του συνοδηγού της μοναδικής αυτής Porsche 991 GT3 Cup.

ΚαρακούλαςΈτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο εξελίχθηκε σε μια διαδικασία χρονομετρημένων δοκιμών με τον Γιώργο να καταφέρνει να σπάσει το 1.20 από τους πρώτους του γύρους και να πλησιάζει το 1.19 και 1.18 από την πρώτη του κιόλας ημέρα στην πίστα καταφέρνοντας να αφήσει το στίγμα του στην δεύτερη θέση των δοκιμών του Σαββατοκύριακου.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι κατά την διάρκεια αυτή ο Έλληνας πιλότος δεν έκανε ούτε έναν γύρο μόνος του στο αυτοκίνητο καθώς ο σκοπός του ήταν να ξεναγεί τους καλεσμένους του με γρήγορες βόλτες κατά την διάρκεια του event, κάτι που μας εντυπωσίασε πολύ και θέλουμε να πιστέψουμε ότι το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα, δηλαδή να βρεθεί σε ένα εξίσου πολύ δυνατό αγωνιστικό grid και να καταφέρει να διακριθεί σε αγώνες όπως αυτός του Porsche Sports Cup.

ΚαρακούλαςΟ ίδιος δηλώνει:

Αρχικά θα ήθελα να δηλώσω την μεγάλη μου χαρά προς όλο τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μου το Σαββατοκύριακο αυτό.
Από φίλους, συγγενείς και νέους φίλους που ήρθαν να με συναντήσουν και να τους ευχαριστήσω προσωπικά ένα προς ένα!
Πέρασα ένα πάρα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο και χάρηκα πολύ που βρέθηκα με την αγωνιστική μου ομάδα (Schutz Motorsport) ξανά στην πίστα και κατάφερα να δείξω στον κόσμο την επιμονή μου και την θέληση μου για αυτό το άθλημα.
Για εμένα είναι πολύ σημαντικό που έδωσα χαρά στον κόσμο που με επισκέφθηκε αφού είχα την δυνατότητα να οδηγήσω μαζί τους κάποιους γύρους και αφιερώθηκα όλο το σαββατοκύριακο σε αυτό τον σκοπό.
ΚαρακούλαςΘεωρώ ότι σύντομα θα έχω μια θέση στο Porsche Cup μιας και η ομάδα μου πλέον απέκτησε εμπιστοσύνη στην δουλεία μου και μου πρόσφεραν μια θέση για φέτος αφού τελειώσω με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο Porsche Sports Cup 20-21 Οκτωβρίου στην πίστα του Hockenheim GP.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το πρώτο μου βήμα και ο σκοπός μου είναι να καταφέρω να τερματίσω τον αγώνα και να βρεθώ όσο πιο κοντά στην πρώτη θέση γίνεται!
Η φιλοδοξία μου είναι τεράστια και θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά για να καταφέρω τον σκοπό μου που δεν είναι άλλος παρά να γίνω επαγγελματίας οδηγός αγώνων GT.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας