Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης

5ο Drift Κοζάνης στις 1-2 Σεπτεμβρίου

5ο Drift Κοζάνης

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοίνωσε την αλλαγή ημερομηνίας για το 5ο Drift Κοζάνης στις 1-2 Σεπτεμβρίου 2018. Ο αγώνας που προσμετρά στο Κύπελλο DRIFT Βορείου Ελλάδας της ΟΜΑΕ, επιστρέφει φέτος στον Κασλά Κοζάνης. 

4η Ανάβαση Καστανιάς

2η Ανάβαση Καστανιάς

Η 4η Ανάβαση Καστανιάς είναι προγραμματισμένη για τις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018 στη γνωστή διαδρομή μήκους 5 χιλιομέτρων με αφετηρία τον Πολύμυλο Κοζάνης.
Όλες οι λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα: kastaniahillclimb.gr
 

5ο DRIFT EXPRESS IKTEO ΚΟΖΑΝΗΣΑυτή είναι η εβδομάδα δήλωσης συμμετοχών στο 5ο DRIFT "EXPRESS ΙΚΤΕΟ" Κοζάνης που επιστρέφει στο Autodromo di Kasla.

Οι αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το σύστημα αγώνων της ΟΜΑΕ στη διεύθυνση https://www.e-omae-epa.gr

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν οι κάτοχοι δελτίου αθλητή τύπου Α ενώ ειδικά για την κατηγορία Street Legal για τα μονά περάσματα μπορεί να εκδοθεί ετήσιο δελτίο αθλητή τύπου Β των 60€.

Μέγας χορηγός του αγώνα είναι το EXPRESS IKTEO ΚΟΖΑΝΗΣ που στηρίζει κάθε μεγάλη διοργάνωση του ΣΜΑΚ. Το κάδρο των χορηγών περιλαμβάνει τους ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥΤΑ, GATZELAKIS TRANSMISSIONS, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ - ΖΑΧΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΑΡΤΑΡΑΣ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΧΟΛΕΒΑΣ POWER SERVICE, ΑΡΤΟΣ ΧΩΜΙ & ΑΛΛΑ.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας